I en travl hverdag, kan det være svært at få tid til at sætte sig ordentligt ind i kompliceret lovgivning. Der afsættes ofte ikke tid nok af til at få ordentlig styr på arbejdsmiljøet, hvilket i yderste konsekvens kan koste arbejdsskader med sygemeldinger og efterfølgende økonomiske konsekvenser for både arbejdstager og arbejdsgiver.

Skovbo Data (Miljø afdeling) kan hjælpe med at skabe klarhed over hvad i netop behøver for at overholde loven og skabe et godt arbejdsmiljø.

Vi kan f.eks. aflægge virksomheden et servicebesøg, hvor vi sammen gennemgår de væsentligste elementer inden for håndtering af arbejdsmiljøet og tjekker, om alle papirerne er i orden, således at virksomheden med ro i sindet kan byde Arbejdstilsynet indenfor ved deres næste besøg.

Servicebesøget skræddersyes til netop jeres behov og ønsker, både her og nu løsninger men også fremtidig indsats for at skabe rammerne for et korrekt og godt arbejdsmiljø.

Vi deltager også gerne i menighedsrådsmøder, hvor vi kan sætte fokus på temaer efter menighedsrådets ønske.

Pris for indledende møde (modregnes ved køb af arbejdsmiljøplan): De første 2 timer er uden beregning herefter faktureres 595.- kr. plus moms.

  • Skovbo Data
  • Industrivænget 18
    4622 Havdrup

  • CVR nummer: 66 81 07 12